Bedrijven

Begane grond:

Habistad


Habistad is uw aanspreekpunt als het gaat om de inrichting van (openbare) buitenruimtes. Ons werkterrein is breed; van speeltoestel tot pannakooi en van hangplek tot hekwerk. Wij ondersteunen en ontzorgen u bij het zo optimaal mogelijk inrichten en beveiligen van onze leefomgeving. Of u nu op zoek bent naar een voetbalkooi voor in uw wijk of een stadsbank op het dorpsplein, wij realiseren dit voor u!

​www.habistad.nl​

Michiel van der Veen

Geen informatie beschikbaar.

Met jou voor jou

Ben je op zoek naar een bewindvoerder, mentor of curator? Dan is ‘Met jou voor jou’ het bureau in Heerenveen die je graag verder helpt, voor je organiseert en regelt. Persoonlijke of financiële problemen hebben vaak veel impact op het dagelijkse leven van mensen. Kom jij er met hulp van de familie of vrienden niet uit, dan helpen wij jou graag. ‘Met jou voor jou’ is er om je te adviseren en zaken van je over te nemen en het compleet voor je te verzorgen door middel van mentorschap, bewindvoering of curatorschap. En dat geeft rust. Heb je na het bezoeken van onze website nog vragen of heb je interesse in de door ons aangeboden diensten, neem dan gerust contact met ons op. Bel 06 – 41431529 of mail ons via info@metjouvoorjou.nl

www.metjouvoorjou.nl

PPROTECTUM

AVG

Wij, als privacy professionals begeleiden profit en non-profit organisaties op het gebied van privacy vraagstukken en de implementatie van de, vanwege de privacywetgeving (AVG / GDPR), voorgeschreven maatregelen.

Het in kaart brengen van de verwerkingsprocessen van klanten, medewerkers, patiënten of leerlingen en het op orde brengen van de complete privacy administratie, maar ook de awareness bij medewerkers, maken een belangrijk onderdeel uit van onze dagelijkse werkzaamheden.

https://pprotectum.nl/

Mobiel Reclame


Mobiel Reclame (Mobiel Sport- en Institutionele Reclame B.V. in Heerenveen) levert dankzij
adverteerders gratis vervoer middels personen-, goederen- en rolstoelvoertuigen aan zijn
samenwerkingspartners.

Onze partners zijn met name maatschappelijk gebonden organisaties zoals; zorginstellingen,
onderwijsinstellingen, verenigingen, welzijnsorganisaties, gemeente, voedselbanken, ziekenhuizen,
zorgboerderijen en gemeenschappelijke initiatieven zoals boodschappen bus, tafeltje dekje en meer.

Meer weten?
Mail uw vraag of (terugbel) verzoek naar andre.brands@mobiel-reclame.nl

www.mobiel-reclame.nl

Bureau Hoekstra Greve

 

BUREAU HOEKSTRA GREVE, mediation en advisering is een bureau dat zich sinds 2002 richt op bemiddeling en advisering in familiezaken rondom
scheidingen, op intermenselijke conflicten in bedrijven, het onderwijs, dienstverlenende organisaties
en overheid.

www.hoekstragreve.nl

Klaverwerk


Klaverwerk biedt actuele vacatures in Friesland, Groningen en de Noord Oost Polder. Onze focus ligt op langdurige samenwerkingen voor zowel bedrijf als kandidaat. Voor uitzenden, werving & selectie en payrolling moet u bij Klaverwerk zijn!

www.klaverwerk.nl

Botger Bedrijfsarts


Zelfstandig werkend bedrijfsarts in de regio Friesland. Voor verzuimbegeleiding en keuringen (rijbewijs, CROW, asbest, Offshore).

www.botgerbedrijfsarts.nl

1e Verdieping:

Lip & Partners

Lip en partners, zelfstandig, betrokken, kundige en betrouwbare adviseurs. Wij ondersteunen het midden- en kleinbedrijf en particulieren met algeheel advies en ondersteuning op administratief, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied, vanuit een totaal dienstenpakket, met kennis van zaken en een oplossingsgerichte pro-actieve houding.

www.lipenpartners.nl

Risk Management Control


Risk Management Control is een organisatie in de Nederlandse markt voor continuïteitsbeheer. We zijn een innovatieve onderneming waarbij wij de markt voorzien van onafhankelijke adviezen, trainingen, oplossingen en audits op het gebied van veiligheid, bedrijfshulpverlening, facility management en risicobeheer.

www.continuiteitsbeheer.nl

Dynamic Retail Group

Geen info beschikbaar.

ANWB Rijopleiding Tilstra


Als je zorgeloos wil beginnen met autorijles is een ANWB autorijschool Tilstra de beste keus. Bij ons kies je namelijk voor zekerheid, kwaliteit & gemak! Kom gerust langs en laat je informeren.

www.tilstra.nl

2e Verdieping:

Advocatenkantoor Fokalien Cuperus

Advocatenkantoor Fokalien Cuperus is een advocatenkantoor dat gevestigd is in het bedrijvenverzamelgebouw EnBloc gelegen in de wijk Nijehaske in Heerenveen. Advocatenkantoor Fokalien Cuperus is geen traditioneel advocatenkantoor. Er is geen imposante entree en u treft geen advocaat aan in een duur pak.

Wat u bij Advocatenkantoor Fokalien Cuperus wel aantreft is een advocaat met meer dan 20 jaar ervaring die goed naar u luistert, die niet om dingen heendraait en die u in duidelijke en klare taal advies geeft.
Mevrouw mr. Fokalien S. Cuperus kan u desgewenst ook in de Friese taal te woord staan.

Bij Advocatenkantoor Fokalien Cuperus krijgt u dan ook juridisch advies en/of bijstand met persoonlijke aandacht voor uw probleem.

https://fokaliencuperus.nl/

SDF Food Recruitment


SDF is dé partner voor bedrijven en professionals binnen de food industrie. Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van een passende kandidaat of een perfecte baan niet eenvoudig is. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de food hebben wij een diepverankerde kennis van de industrie.

Wij blijven bewust klein, omdat we geloven in een directe, persoonlijke aanpak. Met onze oprechte interesse in uw wensen en ambities hopen wij u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden gedurende het hele recruitmentproces.

https://www.sdffood.nl

VENDEV


Uw partner in de woning-, zorg/food/laboratoriumsector, renovatie en utiliteitsbouw. Als bouwkundig ontwerp, teken, calculatie- en adviesbureau opereert VendeV Bouwkunde (voorheen Veldhuizen & de Vries)  in heel Nederland met grote en kleine projecten in de woning-, zorg- en utiliteitsbouw.

www.vendev.nl

CONNTXT Reclame & Communicatie


Wij helpen MKB bedrijven met advies, een doeltreffende strategie, oogstrelende vormgeving, denderende techniek en content die klopt! Met de kennis en ervaring van CONNTXT haal je een compleet communicatie- en marketingteam in huis. We ontwerpen logo’s & huisstijlen, bouwen professionele responsive websites en verzorgen je online en offline zichtbaarheid en vindbaarheid.

www.conntxt.nl

PRONIEK Digitaal in Techniek


PRONIEK is een full-service digitaal bureau gespecialiseerd in de technische sector. Wij ontwerpen, bouwen en implementeren maatwerk (online)marketing oplossingen voor het technisch MKB.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Nog niet (volledig) digitaal in techniek? Neem gerust contact op via tel. 0513 – 74 60 14 of mail naar steffan@proniek.nl

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Specialiteiten: Internet Branding / Branding & Identity / Webdesign / Logo design / Web engineering / Development / Content Management / Social media / Google Analytics & Adwords.

Kenmerken: Betrokken / Creatief / Enthousiast / Gedreven / Nieuwsgierig / Nuchter / Frysk / Brede interesse in Techniek.

https://proniek.nl

FJOER


FJOER is een Fries productlabel dat exclusieve outdoor kachels van hoogwaardige kwaliteit produceert. Onze stijlvolle producten zijn uniek en geven uw buitenleven net dat beetje extra. Vuur staat bij ons centraal. FJOER is dan ook de letterlijke Friese vertaling van het Nederlandse woord vuur.

Dat de oorsprong van FJOER in Friesland ligt, is duidelijk terug te zien in de robuuste uitstraling en de nuchtere manier waarop is nagedacht over de techniek. U kiest voor kwaliteit waar u nog lang van kunt genieten. Wat is nou gezelliger dan met vrienden op uw terras of in uw tuin rond het vuur te zitten? FJOER laat iedereen optimaal genieten en ontspannen.

https://fjoer.eu/

Sports Merchandising Europe


Sports Merchandising Europe, is leverancier van merchandising, bedrukte loop- en fietskleding en promotionele producten voor bedrijven, sportverenigingen en evenementen in binnen- en buitenland.

Onze concepten:

https://loopshirt.nl
https://fietsshirts.nl
https://fanartikel.nl
https://sfeeracties.nl
https://businessmerchandise.nl

Meer informatie? Kijk op:

www.sme-concepts.nl